New Profesional Consult 930 x 122

gingaras

Gingaras a preluat puterea in UNPR

Vasile Nitu, fost prefect al judetului Arges, s-a retras de la conducerea UNPR Arges. Locul sau a fost luat de fostul ministru Georgiu Gingaras care, oricum, avea functia de presedinte executiv al filialei.

Nici nu s-a format bine echipa interimara de conducere a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), filiala Arges, ca au si aparut problemele. Numirea lui Georgiu Gingaras în functia de presedinte executiv al filialei, direct de la Bucuresti si fara ca presedintele interimar Vasile Nitu sa stie, pare sa-l fi deranjat pe acesta din urma.

Astfel, Vasile Nitu a decis sa predea mandatul de presedinte interimar, Georgiu Gingaras fiind acum cel care conduce organizatia.

Georgiu Gingaras ne-a declarat ca Vasile Nitu s-ar fi retras din functie „din motive personale”. „A ramas simplu membru, doar ca s-a retras din functia de presedinte interimar. Nu avem nicio problema unul cu altul”, ne-a declarat fostul ministru al Tineretului si Sporturilor.

L-am contactat si pe Vasile Nitu pentru a afla care sunt planurile sale. „Da, am decis sa predau mandatul de presedinte din motive personale. Nu sunt doar simplu membru, sunt membru fondator al acestui partid, sunt membru în Consiliul National…Sunt undeva chiar mai bine, la nivel national, nu doar la nivel local. Nu exista niciun conflict cu domnul Gingaras sau cu altcineva, nu am nicio nemultumire. Exista anumite probleme cand trebuie sa lasi pe altcineva în locul tau. Eu nu plec din partid, ca doar eu am alergat pentru crearea lui, doar ca îmi voi vedea de treaba la un alt nivel”, ne-a declarat Vasile Nitu, fost prefect al judetului Arges.

{loadposition inside}

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90