930 x122 grota rece

    gingaras

    Gingaras, fara concurent la sefia UNPR

    Georgiu Gingaras, fost ministru al Tineretului si Sporturilor in guvernul Adrian Nastase (2001 – 2004) a fost ales presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), filiala Arges. Pana acum, Gingaras a fost prtesedinte executiv interimar al filialei. La eveniment au participat si greii UNPR de la nivel national, in frunte cu argeseanul Cristian Diaconescu, presedinte de onoare, si Gabriel Oprea, ministrul Apararii.

    Asa cum ii sta bine unui partid dezvoltat pe baze militare – nu doar pentru ca in aceasta formatiune au intrat multi fosti militari, ci si pentru modul sau de organizare – surprizele au fost excluse din start. Nu au fost depuse decat atatea candidaturi cate functii exista in organigrama, asa incat candidatii au stiut ca merg la sigur. Un singur vot a fost anulat din toate cele 147 exprimate, restul fiind declarate valabile.

    Printre vicepresedintii UNPR la nivel judetean se numara si fostul social democrat Nichifor Balan, dar si colonelul in rezerva Niculae Jianu. Secretar al organizatiei a fost ales Viorel Livezeanu, de asemenea fost ofiter de cariera.

    La Pitesti, Gabriel Oprea a facut un anunt extrem de important. El a spus ca argeseanul Cristian Diaconescu va candida din partea UNPR la viitoarele alegeri prezidentiale. Acestea vor avea loc, in mod normal, in anul 2013.

    Diaconescu a parasit PSD la scurt timp dupa alegerile din acest partid, mai exact in momentul in care nu a reusit sa castige presedintia formatiunii politice condusa acum de Victor Ponta. Alaturi de el a plecat din PSD si argeseanul Marian Sarbu, cel care acum este presedinte executiv al UNPR Arges.

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3