NOR CURIER 930X122

gingaras

Gingaras se ia de Nicolescu

Gingaras sustine ca Nicolescu isi protejeaza pesedistii din administratia judeteana. De asemenea, Gingaras a spus ca Filip Georgescu, fost sef al PSD, a stiut mai bine decat Constantin Nicolescu sa tina unit PSD Arges.

Georgiu Gingaras, presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul României (UNPR), filiala Arges, s-a aratat ieri intrigat de un proiect de hotarâre adoptat de Consiliul Judetean privind infiintarea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat.

Georgiu Gingaras a spus ca in organigrama acestei noi institutii figureaza posturi de operator imagine, fotograf, traducator si bibliotecar, posturi pe care le gaseste a fi incompatibile cu obiectul de activitate al Regiei.

„Se vede foarte clar ca aceasta Regie a fost creata pentru ca presedintele Consiliului, Constantin Nicolescu, sa isi poata proteja oamenii. Este o cale de a evita concedierea oamenilor din aparatul propriu, majoritatea membri ai PSD”, a spus Gingaras.

De asemenea, Gingaras a raspuns si unor acuzatii venite din partea PSD cum ca in UNPR au intrat oameni care „au tradat alte partide”. El insusi plecat din PSD, Gingaras a spus ca nu a tradat, ci ca s-a simtit tradat de cei pentru care a muncit ani de zile, fiind chiar marginalizat in PSD.

Referindu-se la perioada in care a fost membru al PSD – Gingaras a condus chiar Ministerul Tineretului si Sporturilor in Guvernul Adrian Nastase -, seful UNPR Arges a declarat ca deputatul Filip Georescu a stiut sa tina mai unit partidul decat a facut-o Nicolescu. Gingaras sustine ca seful actual al Consiliului Judetean a adus un stil propriu la conducerea PSD, promovand strict oamenii sai in posturi cheie in partid.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90