Kaia 930 x 120

gingaras

Gingaras, ultima saptamana in Consiliul Judetean

Schimbari de trupe in Consiliul Judetean Arges! Georgiu Gingaras, fost minustru al Tineretului si Sporturilor, va fi inlocuit din functia de consilier judetean ca urmare a aplicarii legii privind stoparea migratiei politice. Fostul ministru si-a dat demisia din PSD, nemultumit fiind ca „nu este pus in valoare” de partidul pentru care a activat inca de dinainte de anul 2000.

 

PSD Arges a inaintat Consiliului Judetean cererea de inlocuire din functia de consilier judetean a lui Georgiu Gingaras imediat ce fostul ministru al Tineretului si Sporturilor si-a dat demisia din partid. Totodata, PSD a trimis Consiliului si numele noului consilier judetean, respectiv Leonard Soare (cel care s-a numarat printre primii alesi judeteni de dupa 1992).

Incetarea mandatului de consilier judetean al lui Gingaras se va produce in sedinta de joi a Consiliului Judetean, tot atunci urmând sa fie validat si Leonard Soare. Georgiu Gingaras este nevoit sa paraseasca Consiliul Judetean ca urmare a aplicarii Legii privind stoparea migratiei politice in rândurile alesilor locali. Conform acesteia, mandatul alesilor care isi dau demisia sau sunt dati afara din partidul pe listele caruia au candidat inceteaza de drept.

Georgiu Gingaras declara cu putin timp inainte de a pleca din PSD ca vrea sa fie folosit la adevarata sa valoare si ca, daca va primi o oferta buna dinm punct de vedere al unei functii publice de conducere la o institutie deconcentrata, nu va ezita sa ii dea curs.

{loadposition inside}

 

 

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90