930 x122 grota rece

gingaras

Gingaras vrea 12.000 de membri

Georgiu Gingaras, recent ales in functia de presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), filiala Arges, a dezvaluit miercuri, 15 septembrie, care sunt obiectivele sale pe termen mediu si lung. Astfel, Gingaras a spus ca vrea ca filiala pe care o conduce sa obtina in jur de 20% din voturile argesenilor la alegerile care vor avea loc peste doi ani.

De asemenea, UNPR Arges va avea candidati in toate localitatile, atat pentru functiile de primar, cat si pentru functiile de consilieri locali. Gingaras a mai spus ca isi propune ca UNPR sa ajunga la minimum 12.000 de membri cotizanti, astfel incat sa se aiba o evidenta exacta a lor.

„Cotizatia va fi de 1 leu pe luna pentru angajati si de 0,5 lei pe luna pentru pensionari si studenti. Va fi obligatorie, pentru ca daca nici o cotizatie simbolica nu se plateste, ce sa mai vorbim de implicare? Pe de alta parte, trebuie spus ca tintim ca electorat oamenii care au convingeri de centru-stanga, mai ales oameni care nu au mai votat de mult sau nu au facut-o niciodata.

Ne bazam si in partid pe oameni care nu au mai facut politica, tocmai din convingerea ca politica se poate face si altfel decat pana acum”, a spus Gingaras. Presedintele UNPR a mai adaugat ca partidul este deschis colaborarilor cu toate fortele politice atata timp cat se serveste interesul comunitatilor locale sau judetene. El si-a afirmat deschiderea pentru o activitate transparenta a formatiunii politice pe care o conduce.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90