930×122 CAPRA 5

Alina Gorghiu

Gorghiu, transfer “de milioane” la PNL Argeș. L-a „resuscitat” politic pe Iani Popa

Alina Gorghiu, transfer “de marcă” la PNL Argeș. L-a „resuscitat” politic pe Iani Popa

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Comunicat de presă – PNL Argeș

BPJ al PNL a votat în unanimitate propunerea doamnei președinte Alina Gorghiu privind numirea domnului Ion Popa în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Transportului și Infrastructurii.

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

Numirea fostului președinte al PNL Argeș în această funcție va aduce plus valoare atât organizației PNL, cât și județului, Ion Popa fiind un politician cu o vastă experiență politică și administrativă.

Cu asemenea transferuri în echipa PNL Argeș, PSD-ul șterge pe jos cu partidul Alinei Gorghiu la viitoarele alegeri din 2024

Plecarea lui Adrian Miuțescu de la conducerea PNL Argeș a schimbat radical situația unor foști și actuali membri de partid care deveniseră indezirabili. Noua șefă, senatoarea Alina Gorghiu, a decis chiar revocarea unor decizii de excludere din partid, iar acum încearcă să își aducă aproape cât mai mulți oameni de încredere, dar lipsiți de valoare politică!

Mai nou, Alina Gorghiu l-a readus în PNL Argeș pe Ion (Iani) Popa, fost președinte al PNL Argeș o bună perioadă de timp (în care liberalii și social -democrații au ajuns să fie frați de cruce în USL).

Fost prefect de Argeș, Iani Popa a pendulat la un moment dat între PNL și ALDE, declarându-se dezamăgit de pierderea șefiei PNL Argeș. Astfel, a stat în PNL până în iunie 2018, a plecat la ALDE până în septembrie 2019 (fiind numit pentru o perioadă la cârma ALDE Constanța), a devenit senator neafiliat și, în februarie 2020, a revenit în PNL.

iani2

Cu asemenea transferuri  „de milioane” sau întoarceri „la matcă”, cum vreți să le numiți, suntem convinși într-o proporție covârșitoare că PNL Argeș la viitoarele alegeri o să ia maximum 10%, cu indulgență!

Până să se întoarcă “Don Juan” prin preajmă, mai aveam o speranță că „noul selecționer” al PNL Argeș, senatoarea Alina Gorghiu, are în vedere reformarea partidului cu oameni noi în conducere sau măcar în funcții cheie, cum este noua numire a lui Popa.

În atare condiții, până în 2024 toți oamenii din filiala județeană au pentru cine munci: pentru numărul 1 la Camera Deputaților (loc eligibil) – Alina Gorghiu și pentru numărul 1 la Senat (loc semieligibil) – Iani Popa.

Să aveți spor!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • sanda spune:

    Iani Popa a semnat pe 16 ianuarie 2008 in calitate de prefect o hotarare ilegala prin care se dadea voie la retrocedari in localitati de pe raza aceluiasi ocol silvic fara ca acestea sa mai treaca prin Comisia Judeteana de Fond funciar asa cum cerea legea. Astfel au fost improprietariti ilegal in Trivalem in padurea statului oameni care au avut paduri in alte localitati. Alo, domnul Apostoliceanu, domnul Sofianu, domnule doctor Erimia, cum este cu decimarea padurii Trivale de catre liberali ? Nu va mai rabda pamantul…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90