New Profesional Consult 930 x 122

iani_popa

Iani Popa: Dobrinoiu, exemplul fanatismului PDL

Preşedintele PNL Argeş a abordati situaţia în care se află şeful Direcţiei Silvice Ion Dobrinoiu, acuzat de luare de mită, care se apără spunând că suma de bani era o donaţie făcută pentru PDL de către denunţător, şi nu era pentru folosul propriu.

 

Popa consideră că şefii de instituţii pică în astfel de situaţii pentru că au ajuns să respecte întocmai ordinele superiorilor din partid şi că au ajuns în postura celor care scot castanele din foc pentru că nu au avut verticalitate şi demnitate.
„Nu doresc nimănui să ajungă în situaţia lui Dobrinoiu. Am tras numeroase semnale de alarmă în legătură cu şefii de deconcentrate spunând că au folosit abuziv de instituţiile statului. Fanatismul are sfârşit tragic de cele mai multe ori. Sunt oameni pe care îi cunosc de ani de zile care sunt în structura de conducere a PDL la ora aceasta şi sunt şi şefi de instituţii. Nu am să înţeleg cum au ajuns în această stare, de ce s-au comportat în acest fel. Mie, sincer, de unii chiar îmi pare rău sau o să îmi pâră rău la un moment dat. Sunt unii care nu fac decât să îi împingă la greşeli şi când cineva va trebui să plătească, doar ei vot plăti. Cei care îi determină să facă lucruri urâte vor pune coada pe spinare şi vor pleca din judeţul nostru”, a completat preşedintele PNL Argeş.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90