Eurial 930 x 122

iani_popa

Iani Popa: M-as alia si cu Uniunea Sovietica pentru a da jos regimul Basescu- Udrea- Boc!

Ion Popa, presedintele PNL Arges, a afirmat ca Alianta cu PC nu inseamna concesii doctrinare, principalul obiectiv fiind coagularea opozitie impotriva PDL. Popa a vorbit si despre viitoarea alianta cu PSD, afirmand ca, tinta, inlaturarea PDL de la guvernare, este mult prea importanta pentru a mai lua in calcul puritanismul ideologic.

Popa a reamintit si ca, la formarea Aliantei DA, PD era partid de stanga. Mai mult, inainte de prezidentiale, PDL a guvernat cu PSD. „Inainte de toate, principalul motiv al aliantei e acela ca era nevoie in Romania de crearea unei coagulari a tuturor fortelor politice impotriva actualului regim. Eu m-as alia si cu Uniunea Sovietica pentru a da jos regimul Basescu-Udrea-Boc. PNL e identificat ca initiatorul aliantei. Se discuta pentru o continuare cu PSD, se transmit mesaje si UDMR si altor forte politice democrate. Nu discutam aici de chestiuni doctrinare. Puritanii in ideologie si doctrine am vazut ca sunt iritati din cauza aliantei. PNL nu a facut nicio concesie doctrinara. E acelasi program doctrinar, al statului liberal. La locale se va candida separat. Mult mai delicat va fi parteneriatul cu PSD. Votul de la pezidentiale si parlamentare, cand PDL si Basescu au ajuns la putere, ne-au adus aici.
In privinta colaborarii cu PSD, in Arges stim cu totii cum sta treaba cu social-democratii foarte puternici, dar trebuie sa trecem peste toate pentru a inlatura PDL. Principiile care vor sta la baza colaborarii cu PSD nu sunt finalizate, vor fi si nemultumiri. Spre deosebire de liberali, cei de la PDL au guvernat cu PSD”, a afirmat Ion Popa.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3