930×122 CAPRA 5

iani_popa

Iani Popa, presedintele PNL Arges, cere depolitizarea institutiilor statului

Președintele PNL Argeș, Iani Popa, nu spune hop până nu sare gardul când vine vorba de alegeri. Acesta dezaprobă implicarea conducătorilor instituțiilor de stat în campania electorală și speră să se producă o schimbare în acest sens.

„Săptămâna viitoare poate ajungem la guvernare, însă nu am câștigat alegerile. Cel mai teamă ne este, în această perioadă, de implicarea directă a insitutiilor statului în campania electorală, prin intermediul conducătorilor acestora. Rugămintea mea către Victor Ponta este ca, în cel mai scurt timp, să purceadă la depolitizarea instituțiilor statului. La ora aceasta, toate instituțiile de stat, începând de la Prefectură și până la cea mai neînsemnată instituție, sunt conduse de oameni puși, exclusiv, pre criterii politice. Noi nu dorim să-i înlocuim pe aceștia cu o clientelă de-a noastră. Vrem să-i înlăturăm pe acești oameni pentru a avea parte de alegeri organizate cinstit, pentru a nu mai fi șantajați și pentru a nu mai fi amenințați”, a declarat președintele PNL Argeș, Iani Popa .

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3