930 x122 grota rece

    DAN.DIACONESCU1

    Iani Popa: „DD s-a comportat ca un golan”

    Întrebat dacă este de rău sau de bine pentru muncitorii de la Oltchim şi Arpechim faptul că licitaţia a fost anulată, vicepreşedintele PNL Argeş Ion Popa a considerat că „Este de rău că s-a ajuns aici. Este de bine că nu s-a ajuns ca Oltchim să dispară pe apa Sâmbetei cu un patron neserios.

    Sperăm ca la următoarea licitaţie să avem parte de un investitor serios. Eu am rămas ieri siderat de cât de golan a putut fi Dan Diaconescu, când l-am văzut umblând cu pungile de bani prin faţa camerelor video şi dând speranţe deşarte oamenilor”.

    „Există investitori interesaţi cu adevărat de Oltchim”
    Deputatul PSD şi consilierul onorific al primulul- ministru, Mircea Drăghici, susţine că guvernul şi-a asumat răspunderea pentru a reporni Oltchim şi şi-a manifestat încrederea că următoarea licitaţie se va face în condiţii care să permită alegerea unui investitor care să dorească să îşi dezvolte activitatea în România. „Se va intra în logica unei administrări speciale din partea guvernului. Vom convinge FMI că avem cele mai bune intenţii şi că la următoarea licitaţie trebuie să avem condiţii astfel încât să ne orientăm către investitori serioşi, cu vechime în domeniu. Nu neapărat strategici, pentru că pot avea o strategie care să facă Oltchim şi Arpechim să dispară. Această licitaţie a fost făcută după regulilele consultantului acceptate de guvernul Boc. Văd însă că un viitor candidat al PDL pe zonă susţine că USL nu a ajutat cu nimic Oltchim şi Arpechim. Sunt siderat de tupeul acestor domni care au uitat brusc că PDL a fost la guvernare 5 ani şi că ei au permis căpuşarea şi falimentul Olthcim.
    Până la urmă, este mai bine că nu s-a ajuns la o adjudecare, pentru că aşa cum s-a dovedit, investitorii fie nu erau serioşi, fie nu aveau cele mai bune intenţii. Eu ştiu că sunt investitori puternici care doresc să îngroape Oltchim, pentru a-şi consolida poziţia, dar sunt şi investitori care doresc să îşi dezvolte afacerea în România. Aici nu trebuie să facem greşeli”, a subliniat Mircea Drăghici.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90