930 x122 grota rece

    ALEGERI_PNL_ARGES_2

    Iată ce fostă vedetă TV l-a însoțit pe Crin în Pitești!

    Crin Antonescu a participat astăzi la Conferința Teritorială de alegeri a PNL Argeș, care l-a reconfirmat în funcția de președinte al filialei pe senatorul Ion Popa.

    Antonescu nu a venit singur în Pitești, ci însoțit de Eduard Hellvig, omul lui de încredere, secretar general al PNL, și de o fostă vedetă tv. Este vorba de Niels Schnecker. Acum câteva luni, în vara acestui an, Schnecker a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 3 pentru a deveni directorul de campanie electorală al candidatului pentru prezidențiale Crin Antonescu.

    ALEGERI_PNL_ARGES_3_NIELS_SCHNECKERAcesta a asistat în sală la discursurile rostite de pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești, locul de desfășurare a alegerilor PNL Argeș, și, ulterior, la conferința de presă pe care Antonescu, alături de Hellvig, de Ion Popa și de Andrei Gerea, liderul grupului liberal din Camera Deputaților, a susținut-o la Consiliul Județean.

    Amintim că, de-a lungul anilor, Niels Schnecker a participat la organizarea mai multor campanii electorale, inclusiv prezidențiale, în Statele Unite ale Americii.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90