NOR CURIER 930X122

europarlamentare

IATĂ CÂND VEI FI CHEMAT SĂ VOTEZI!

Uniunea Social Liberală a stabilit de principiu ca alegerile pentru Parlamentul European și referendumul pentru modificarea Constituției să se desfășoare concomitent.

Citiți și: Pitești. Câțiva consilieri locali trecători au decis soarta Pădurii Trivale

Tot de principiu, USL a decis ca plebiscitul să aibă loc pe parcursul a două zile, pe 24 și 25 mai (sâmbătă și duminică), iar europarlamentarele, pe 25 mai. Primul-ministrul Victor Ponta a precizat astăzi că Guvernul are și bază legală pentru organizarea simultană a celor două evenimente electorale: o ordonanță de urgență din anul 2009 a Guvernului Boc care ar permite cumularea alegerilor prezidențiale, parlamentare și, ca în cazul de față, europarlamentare, cu orice tip de referendum.

Datele de organizare a alegerilor pentru Parlamentul European și pentru referendum vor fi stabilite prin hotărâre de Guvern.

Citiți și: Hotărâre istorică! Aceste persoane vor avea prioritate!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90