NOR CURIER 930X122

Arges

SIGLA_PDL_ARGES_1

PDL-iștii argeșeni, gata să-i dea peste nas lui Băsescu

A fost stabilită ziua în care toți membrii PDL Argeș vor fi chemați la urne ca să voteze candidatul Partidului Democrat Liberal pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Scrutinul se va desfășura sâmbătă, 7 decembrie. Secțiile de votare, între ce ore se va vota și câți alegători ar urma să fie prezenți sunt detalii care ar putea fi puse la punct în ședința de joi a noii conduceri a filialei. Cert este că, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Național, în Argeș vor fi deschise minim 7 secții de votare, câte una în fiecare municipiu și oraș al județului. În săptămâna premergătoare zilei de votare, cei doi candidați, prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu și primarul Aradului, Gheorghe Falcă, sunt așteptați la PDL Argeș în campanie electorală internă. Democrat-liberalii de aici vor vota în același week-end cu colegii lor din județele care, alături de Argeș, compun regiunea de dezvoltare Sud Muntenia: Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Ialomița, Călărași și Giurgiu.

Până acum, în regiunile în care au fost organizate alegeri (Nord-Vest, Nord-Est și Centru) a câștigat Cătălin Predoiu.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Președintele Traian Băsescu, fostul lider de facto al PDL, l-a criticat nu o dată pe Predoiu, inclusiv ieri, într-o emisiune tv. „Va aduce pacea peste ţară, liniştea peste patrie. Nu vreau să îi fac anticampanie, dar este un om în care eu nu am încredere, pentru că i-am văzut flexibilitatea când era guvernul liberal, s-a înţeles cu Hrebenciuc, s-a inţeles şi cu mine (…) Când i-a spus Ponta că ar putea rămâne în Guvern, a fost de acord, nu a vrut Crin. E mult prea flexibil şi împăciuitor! România are nevoie de un mandat cu un preşedinte care să nu facă compromisuri”, a spus Băsescu.

În ciuda criticilor formulate de președinte, cel puțin deocamdată, PDL-iștii l-au ales pe bandă rulantă pe Cătălin Predoiu ca să-i reprezinte în alegerile prezidențiale din 2014. Cel mai probabil, Predoiu va fi și alegerea membrilor din Argeș ai PDL. Amintim că PDL este primul partid din România care organizează alegeri interne pentru desemnarea candidatului său la președinția țării.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3