930X122 MAIA

ion-iliescu

Iliescu: „Arestarea lui Nicolescu este abuziva”

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca arestarea lui Constantin Nicolescu este „abuziva”, mentionand ca „nu privezi de libertate un om fara sa fie judecat” si aratand ca nu este clar ce fapte i se imputa presedintelui CJ Arges.

„Am fost surprins de aceasta masura abuziva impotriva lui Constantin Nicolescu, un om decent, cu o tinuta decenta”, a spus Iliescu.

El a sustinut ca din datele prezentate de anchetator nu rezulta clar ce fapte i se imputa presedintelui CJ Arges.

Iliescu a mai spus ca va trebui privita „cu toata seriozitatea” actuala legilsatie, sustinand ca nu poate fi privat de liberate un om fara a fi judecat.

„Nu vorbim de un infractor periculos”, a afirmat fostul presedinte, apreciind ca „masura este abuziva”.

Presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu, arestat, joi seara, i s-a facut rau in momentul in care urma sa fie scos din instanta si dus in arest, fiind luat cu o targa si dus la o ambulanta aflata in curtea Tribunalului Arges, iar la scurt timp a lesinat si sotia acestuia.

Lui Nicolescu i s-a facut rau in holul Tribunalului in momentul in care astepta ca duba Politiei sa vina sa il preia pentru a-l duce in arest. La fata locului a ajuns o ambulanta, al carei echipaj i-a acordat primul ajutor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Dupa primele simptome ar putea fi vorba despre un atac de cord si urmeaza sa ii acordam ingrijiri medicale si sa vedem in continuare cum evolueaza”, a spus dr. Cristina Stocheci, de la Serviciul de Ambulanta Arges.

La scurt timp, si sotia presedintelui CJ Arges a lesinat in holul instantei, fiindu-i acordata si acesteia asistenta medicala.
Sursa: Mediafax

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA