930 x122 grota rece

dorel-vulpoiu

Inca un argesean exclus din PRM!

Dupa Marian Fulga, fostul presedinte al PRM Arges, inca un argesean a fost exclus din PRM de catre liderul acestei formatiuni politice la nivel national, Corneliu Vadim Tudor. De aceasta data este vorba chiar de presedintele la nivel national al tineretului din PRM!

Daca in ceea ce priveste acuzatiile care i se aduc lui Fulga acestea sunt legate de presupusa tentativa de organizare a unui puci impotriva lui Vadim, in cazul argeseanului exclus recent acuzatiile sunt de alta natura.

Concret, argeseanul Dorel Vulpoiu, presedinte al organizatiei nationale de tineret a Partidului Romania Mare (OTRM) a fost exclus din partid. Decizia ii apartine presedintelui PRM la nivel national, Corneliu Vadim Tudor, cel care il acuza pe Vulpoiu ca nu a mai raspuns la actiunile formatiunii politice in concordanta cu statutul acesteia.

In motivarea deciziei de excludere, motivare transmisa PRM Arges, se arata ca Dorel Vulpoiu „a organizat o serie de actiuni pe linie de tineret fara a cere aprobarea conducerii centrale in acest sens. De asemenea, i s-a cerut sa contramandeze ultima actiune de acest gen, dar a refuzat”.

Corneliu Vadim Tudor isi incheie expunerea de motive prin propozitia „eu l-am mirosit pe acest specimen inca de la inceput si de aceea nu am dat nici o ceapa degerata pe el”. Dorel Vulpoiu este de fel din comuna argeseana Leresti.

Corneliu Vadim Tudor a somat, de asemenea, alti doi argeseni din PRM sa se conformeze deciziilor partidului, in caz contrar urmand sa fie si ei exclusi. In cauza sunt Gheorghe Bugeac, seful PRM Curtea de Arges, si Cristian Toma, seful PRM Mioveni. Cei doi sunt acuzati ca sunt si acum de partea lui Fulga pentru a carui reprimire in partid militeaza.

{loadposition inside}

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90