930 x122 grota rece

    PPDD.trio

    Intrarea la guvernare, miza PP-DD

    Marian Fulga, preşedintele PP-DD Argeş şi candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul Piteşti Nord, a declarat că pentru Argeş se doreşte obţinerea unui scor de peste 20% în alegerile parlamentare din 9 decembrie. Per ansamblu, obiectivul principal este acela ca PP-DD să intre la guvernare după 9 decembrie, dacă se poate chiar ca principal partid de guvernământ!

    Unul dintre proiectele care va fi promovat va fi acela de a introduce votul obligatoriu, iar până atunci PP-DD este primul partid care a introdus o barieră în calea migraţiei politice.

    „Cei care vor fi aleşi şi care vor pleca din PP-DD vor trebui să achite câte 2 milioane de euro la partid, aşa s-au angajat toţi candidaţii. Organizaţia din Argeş a propus acest lucru iar Centrul a fost de acord. Şi asta deoarece meritul cel mare în cazul ajungerii în Parlament este al PP-DD şi al domnului Dan Diaconescu”, a spus, la rândul său, vicepreşedintele şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei argeşene Vasile Mihăilescu.

    Acesta va avea sediul de campanie chiar la sediul partidului din Fraţii Goleşti, el urmând să candideze în colegiul Piteşti Sud.

    Marian Fulga va avea sediul de campanie la asociaţia de proprietari „Aida” de lângă piaţa Găvana, iar sediul central de campanie al PP-DD Argeş va fi pe strada Sfânta Vineri, aproape de Bazar.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3