930X122 MAIA

basescu__mitingpitestiu303

„Intrebati-l intr-o emisiune pe Mircea Geoana de cate ori a fost chemat ca lacheu in Delta Dunarii de Sorin Ovidiu Vantu”

Invitat la emisiunea Nasul a postului de televiziune B1 TV, Presedintele Traian Basescu a explicat cum un mogul de presa precum Sorin Ovidiu Vantu poate face un instrument din al doilea om in stat, Mircea Geoana.
„La categoria „instrumente” intra oameni politici. Cand spuneam ca sunt oameni politici controlati de unul ca Vantu, de unul ca Voiculescu, nu spun degeaba (…) Este sistemul ticalosit de care va vorbeam, care nu m-a infrant ca pe Emil Constantinescu. Pe mine nu m-a infrant sistemul, mi-a fost teribil de greu, dar nu m-a infrant. Dar exista o realitate: nici eu nu l-am infrant pe el. asta e marele meu „challenge” pentru mandatul urmator, daca-l voi avea. Daca nu, pe 22 si pe 6 romanii pot decide. Pot sa aiba liniste cu Mircea Geoana, ca va spuneam de oameni politici. Intrebati-l intr-o emisiune pe Mircea Geoana de cate ori a fost chemat ca lacheu in Delta Dunarii de Sorin Ovidiu Vantu sa primeasca instructiuni in aceasta vara? Puneti-i aceasta intrebare si, daca el nu va spune, va ajut eu”, a spus Pesedintele Traian Basescu.
„Daca te suna presedintele Romaniei pe tine presedintele Senatului si nu-i raspunzi pentru ca discuti cu Vantu? Ce ziceti de asta? Dar nu-i raspunzi 30 de minute, nu-i raspunzi doua ore presedintelui Romaniei si esti numarul doi in stat. Poti banui ca presedintele Romaniei stie pe unde te afli, nu-i raspunde la telefon numarul doi numarului unu in stat pentru ca nu vrei sa fii deranjat de la intalnirea cu S.O.Vantu?”, a continuat Traian Basescu. „Vrea sa ajunga presedintele Romaniei cu sprijinul acestei structuri care-si spune <>. Te intrebi ce optiuni au romanii. Linistea garantata de Geoana, dar controlata de moguli si oligarhi?”, a mai intrebat Traian Basescu.
„Cred ca il batea si candidatul de la ecologisti pe Geoana daca n-avea sustinerea lui Ion Iliescu”

De altfel, seful statului a adaugat ca liderul PSD ar fi invins la alegeri si de candidatul ecologistilor daca nu ar avea sustinerea lui Ion Iliescu. „Pai, Geoana, daca Iliescu spunea nu tu esti bun de candidat, ci Oprescu, Geoana era nimic azi. Avea fani pe Vanghelie, Hrebenciuc, mare isprava facea cu ei, fara Iliescu. Putea sa si-l mai agate de mare suporter si pe Dan Voiculescu si avea o echipa de suporteri numarul unu, cred ca il batea si candidatul de la ecologisti pe Geoana daca n-avea sustinerea lui Ion Iliescu”.
„Ion Iliescu a inteles ca daca s-ar fi indreptat cu sustinerea catre Sorin Oprescu, care eu cred ca-i este mai drag si ii este lui Ion Iliescu mai fidel decat Geoana, Ion Iliescu a inteles ca nu are varianta pentru ca un independent nu are nicio sansa sa castige alegerile prezidentiale. Mircea Geoana are structura de partid a PSD, o structura bine asezata in teritoriu, putea sa mearga de zece ori pe zi langa Oprescu, de care mie sincer imi pare rau ca s-a bagat in cursa asta pentru ca putea sa mai stea pana isi facea o structrura de partid. A intrat intr-o aventura”, a mai afirmat seful statului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90