EcoMoto 930×122

    cornel-lazar

    Ion Cornel Lazar: „Lovitura de stat e doar în mintea lui Băsescu”

    Ion Cornel Lazar, presedintele PC Arges, este de parere ca „Traian Băsescu şi clica lui de acoliţi continuă să bată câmpii”. Lazar critica atitidunea acestora fata de Romania in ceea ce priveste iesirile in spatiul european, mai ales in cel al Parlamentului European.

    „Ei vorbesc în continuare de „lovitură de stat”, vorbesc despre instituţiile statului „care îşi fac datoria când au loc abuzuri politice”, vorbesc de aşa-zise fraude la referendum. Asta, în prezenţa sau pentru delegaţii străine care vin să vadă cum stau lucrurile în România. Este penibil acest spectacol oferit de Traian Băsescu şi portocaliii săi revopsiţi! Ca să nu o mai lungim: dacă era lovitură de stat, dacă regulile statului democratic ar fi fost încălcate, atunci Băsescu nu ar mai fi astăzi la Cotroceni!

    În acelaşi timp, procurorii au început să iasă în prim-plan. Au prins curaj după ce protectorul lor a revenit la Cotroceni. Desigur, vorbim doar de unii procurori, cei aserviţi politic, cei care au acum misiunea de a arăta că la referendum ar fi fost fraudate sute de mii de voturi. O misiune la fel de penibilă, pornind fie şi numai de la ideea că au fost doar vreo 300 de plângeri înregistrate la nivel naţional şi de o parte, şi de alta (a taberelor politice), mici deficienţe fiind inerente în orice proces electoral.

    Iar în vreme ce Băsescu şi ai lui pozează în mari democraţi, deşi au instaurat aproape un fel de pseudodictatură, pe platformele industriale de la Piteşti şi de la Râmnicu Vâlcea sunt mari frământări. S-a ajuns aici deoarece aceeaşi guvernare portocalie a încurajat căpuşarea acestor societăţi – Oltchim şi petrochimia, a asistat pasiv la toate încercările de redresare venite din partea fostei conduceri, a lăsat în urmă două răni adânci cu mii de locuri de sângerare (a se citi locuri de muncă în pericol).

    La asta se rezumă guvernarea lui Traian Băsescu: la demagogie cât cuprinde, la tăieri absurde de salarii şi pensii, la sugrumarea mediului de afaceri şi susţinerea grupurilor de interese”, a spus Lazar.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90