Donaris 930 x 122

    cornel-lazar

    Ion Cornel Lazăr: „Să-i ARDem pe pedelişti!”

    Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş, a declarat că USL a procedat transparent în tot timpul de la formarea sa. Nu acelaşi lucru, susţine Ion Cornel Lazăr, se poate spune şi despre PDL care acum face parte din structura ARD („Alianţa România Dreaptă”).

    „Atrag din nou atenţia că nu e  altceva decât tot o diversiune a PDL: sub această mască, PDL vrea să ascundă faptul că a tăiat pensii, a tăiat salarii, a disponibilizat oameni, a îndatorat ţara peste măsură şi a guvernat doar în interesul grupurilor portocalii.

    Pentru cetăţeni există o singură soluţie ca răul portocaliu să nu se mai repete: să voteze USL. Haideţi, aşadar, să-i ARDem pe pedeliştii care vor acum să păcălească din nou oamenii, ascunzându-şi adevărata identitate sub un nume care nu îi reprezintă defel! USL şi-a propus ca în Argeş să câştige toate colegiile de deputaţi şi senatori.

    Nu ne bazăm pe vorbe goale când ne propunem un astfel de obiectiv, ci pe seriozitate şi pe rezultatele obţinute la alegerile locale din iunie. Ne bazăm pe experienţă şi pe un mod corect de a face politică pentru şi cu cetăţenii.

    Ne bazăm pe faptul că oamenii vor să o ducă mai bine, iar portocaliii au demonstrat că dacă guvernează ei este rău. Să-i ARDem pe pedelişti, aşadar! Nu mai merită încrederea electoratului. Au trădat această încredere de prea multe ori pentru a mai avea dreptul la vreo altă şansă!”, susţine Ion Cornel Lazăr.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3