EcoMoto 930×122

    cornel-lazar

    Ion Cornel Lazăr: „Să votaţi bine!”

    USL Argeş şi-a definitivat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş, susţine că PSD, PNL şi PC au demonstrat încă o dată „maturitate şi determinare, unitate şi coeziune în acţiunile din Argeş, reuşind să impună o listă de candidaţi capabilă să „închidă” toate colegiile din judeţ”.

    „Pe această listă se află şi preşedintele Partidului Conservator la nivel naţional, piteşteanul Daniel Constantin, cel care candidează la Piteşti pentru Camera Deputaţilor având în acelaşi timp şi un rol foarte important în Guvern, cel de ministru al Agriculturii.

    Suntem siguri că Daniel Constantin va fi primit aşa cum se cuvine de alegătorii din colegiul nr. 7, cel din Centru, acolo unde are şi o parte din familie.

    Pe de altă parte, nu putem trece cu vederea faptul că pedeliştii s-au deghizat din nou şi au dat bir cu fugiţii din zonele „fierbinţi” pentru ei, greii partidului candidând în zone în care cât au fost la guvernare au pompat bani mulţi pentru a-şi pregăti terenul.

    În aceste condiţii, liderul PDL Vasile Blaga visează ca ARD din care face parte să obţină 30% din voturi la alegerile parlamentare.

    Cine mai votează oare nişte oameni care au făcut numai rău ţării şi au dus-o în pragul falimentului, iar pe cetăţeni i-au dus la exasperare? Avem un singur mesaj pentru cetăţenii din Argeş şi nu numai, parafrazând-ul pe cel demis de popor, dar menţinut cu forţa în funcţie de aliaţii lui politici europeni: să votaţi bine!”, afirmă Ion Cornel Lazăr.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90