930×122 CAPRA 5

Ion.Cornel.Lazar

Ion Cornel Lazăr: „Sunt jurnaliști care scuipă acolo unde au mâncat o pâine!”

În contextul în care într-o publicaţie argeşeană au apărut unele informaţii şi comentarii considerate de către liderul PC Argeş drept „incorecte, răuvoitoare şi jignitoare”, Ion Cornel Lazăr afirmă că răbdarea sa a ajuns la o limită. „Mă gândesc serios la o soluţie legală în perioada următoare”, a spus astăzi Ion Cornel Lazăr, sugerând posibilitatea unui proces.

„Fac politică de 15 ani, am vrut mereu să fiu corect şi am aşteptat obiectivitate din partea presei. Cei mai mulţi jurnalişti dau dovadă de aşa ceva, dar sunt şi unii care scuipă acolo unde au mâncat o pâine.

Consider că este vorba de o campanie de denigrare la adresa mea şi a domnului ministru Daniel Constantin. Domnul Constantin, de exemplu, este ministru şi are un program încărcat. Prin tot ce face, ajută şi judeţul nostru. Va fi prezent dumnealui la o conferinţă să spună ce a făcut pentru Argeş şi Piteşti.

În ceea ce mă priveşte, răbdarea mea a ajuns la o limită”, a declarat Ion Cornel Lazăr, care a mai precizat că nu a „bătut din uşă în uşă” pentru a ajunge prefect.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3