930 x122 grota rece

Ion.Cornel.Lazar

Ion Cornel Lazăr: „USL rămâne unită, iar protocolul de colaborare va fi adaptat!”

Ion Cornel Lazăr, preşedintele Partidului Conservator Argeş, subliniază că în ciuda unor disensiuni USL rămâne unită. De asemenea, Lazăr explică şi faptul că în perioada următoare va avea loc o reevaluare a unor principii din protocolul de funcţionare al USL.

„În ciuda unor disensiuni care sunt inerente în cadrul unei alianţe politice de anvergura Uniunii Social Liberale, aceasta a rămas şi va rămâne unită în continuare. USL nu se rupe, aşa cum sperau adversarii noştri politici, USL rămâne forţa principală politică a ţării şi îşi va duce până la capăt mandatul de a guverna România spre un trai mai bun al locuitorilor săi, pe un parcurs european, fără posibilitate de întoarcere.

Protocolul USL va fi completat, urmând să fie introduse unele mecanisme clare de sancţionare a membrilor Uniunii care nu îl respectă. Nu este vorba de a pune pumnul în gură cuiva, ci de o măsură prin care discuţiile, dezbaterile să fie în interiorul USL, şi nu în public.

USL a funcţionat şi funcţionează foarte bine şi în Argeş, iar acest lucru nu poate decât să deranjeze adversarii politici care sperau la un sfârşit al Uniunii. Coaliţia de guvernare merge mai departe la nivel central şi la nivel judeţean. USL nu se dezbină, ci se actualizează.

Şi noi, conservatorii, ca şi colegii din PNL şi PSD, suntem convinşi de necesitatea USL şi nu vom lăsa ca acţiunile personale ale cuiva să ne despartă în mod ireconciliabil. În plus, este nevoie de o USL unită deoarece în perioada următoare vom implementa măsuri importante de reformă, pentru care sprijinul politic în Parlament este esenţial pentru ca România să prospere şi să se modernizeze”, arată Ion Cornel Lazăr.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90