Donaris 930 x 122

    cornel-lazar

    Ion Cornel Lazăr: „Vorbele goale nu ţin loc de privatizare”

    În contextul în care privatizarea Oltchim a fost anulată, liderul conservatorilor din Argeş, Ion Cornel Lazăr, susţine că „Dan Diaconescu a jucat la cacealma, căutând doar să câştige capital politic şi să lovească în imaginea USL”.

    În opinia lui Lazăr, „lumea a văzut acum de fapt că a fost doar un penibil joc de-a sacoşele cu bani, fără un fundament real, că promisiunile bombastice ale lui Dan Diaconescu privind Oltchim şi Arpechim au fost doar vorbe în vânt şi nimic mai mult”.

    „Probabil că mulţi se vor lămuri şi că promisiunile aruncate de acelaşi personaj în contul unui aşa-numit partid al poporului sunt de aceeaşi factură”, mai adaugă liderul PC Argeş care mai susţine că „în cei 8 ani de guvernare PDL, Oltchim şi Arpechim au devenit, din perle ale industriei româneşti, nişte unităţi cu pierderi uriaşe.

    Pierderi care s-au dus în contul unor şmecheri ce au căpuşat ambele combinate şi care acum pozează în mari moralişti ai privatizărilor. (…)

    USL nu va lăsa nici Oltchim, nici Arpechim să moară şi să fie vândute la fier vechi, ci se va implica pentru ca cele două unităţi simbol să fie salvate”, promite Lazăr.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90