930X122 MAIA

curtea de arges

ION PETRE PĂUNESCU, CANDIDATUL PRO ROMÂNIA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGEȘ

Candidatul desemnat de PRO România Argeș la funcția de primar al Municipiului Curtea de Argeș este actualul consilier local, Ion Petre Păunescu.

Citiți și: Pas important pentru reabilitarea DN 73C Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea

“O administrație corectă și respect pentru oameni”

Reprezentantul PRO România intră în cursa electorală cu o echipă puternică și valoroasă și obiective serioase.

Citiți și: Tineri din Curtea de Argeş, prinşi în flagrant cu pastiluţe albastre asupra lor

“Sunt gata să trec pe un palier superior în administrația publică locală din Curtea de Argeș și accept această provocare.

Încă de la înființare, de prin vara lui 2018, Organizația PRO România Curtea de Argeș tratează cu atenție și responsabilitate problemele și treburile comunității, iar echipa cu care vom porni în competiția electorală e hotărâtă să dovedească, prin muncă și proiecte sustenabile, viabile, necesare, faptul că locuitorii orașului Curtea de Argeș merită mult mai mult, o dezvoltare și o evoluție naturală și pozitivă din toate punctele de vedere, o administrație corectă și respect pentru oameni!”, spune Ion Petre Păunescu.

“Seriozitate, competență, o înțelegere corectă a problemelor orașului”

Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, explică de ce Ion Petre Păunescu e cea mai bună opțiune pentru Primăria Curtea de Argeș.

„Ion Petre Păunescu este cel mai activ consilier local al municipiului Curtea de Argeș, prin activitatea de până acum dovedind seriozitate, competență, o înțelegere corectă a problemelor orașului, dar și o implicare serioasă în rezolvarea acestora. Alegerea dumnealui în funcția de primar ar fi un real CĂȘTIG pentru cetățenii acestui oraș atât de important și special în tot ceea ce înseamnă istoria românilor”, spune Bogdan Ivan.

[555x222px]SuperSambata_ePitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3