NOR CURIER 930X122

ION_POPA_PNL_1

Ion Popa: „Andrei este colegul și prietenul meu”

Președintele PNL Argeș, senatorul Ion Popa, salută, printr-un comunicat de presă, nominalizarea lui Andrei Gerea pentru funcția de ministru al Economiei.

„Andrei este colegul și prietenul meu și împreună am întărit PNL în Argeș. Avem mare încredere în el, îl susținem și suntem siguri că va fi un ministru foarte bun. Pentru noi faptul că avem un ministru argeșean la Economie arată încă o dată că PNL Argeș este o filială puternică, recunoscută pentru valoarea sa. Este cel de-al doilea lider argeșean care ocupă un portofoliu de ministru, primul fiind domnul Mircea Diaconu, la Cultură, înlăturat, mai apoi, pe nedrept. Este rodul muncii depuse în cei patru ani de când suntem la conducerea PNL Argeș. Avem reprezentanți în toate structurile partidului de la nivel național: eu, Andrei Gerea, Mircea Diaconu, care este vicepreședinte, în Biroul Național la tineret, la organizația de femei, la studenți.

Sperăm să avem foarte curând un reprezentant liberal argeșean și în Parlamentul European și toate eforturile noastre se îndreaptă în acest sens”, spune Ion Popa.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90