930 x122 grota rece

    itm

    Iulica Nicolae, la un pas de a fi schimbat

    Şeful ITM Iulian Nicolae este la un pas de a fi schimbat. Printre altele, aflat în concediu… medical, Iulica Nicolae a fost zărit tot mai des prin oraş, semn că nu o duce aşa rău cu sănătatea.

    Asta, adăugată la alte nemulţumiri pe care le-a generat şefilor săi de partid, ar putea conduce la schimbarea sa. Numele cel mai vehiculat ar fi cel al lui Ciprian Berevoianu, în prezent adjunct al ITM. „Faptul că este în concediu medical dar este văzut prin mai multe locuri, devine un subiect pe care o să-l am în atenţie. Nu ştiu dacă voi cere, neapărat, să fie controlat acasă, a afirmat prefectul, deşi culmea, o reglementare a ministerului de resort impune aceste controale. O să verific totuşi. Cert este că eu am apreciat oamenii care muncesc, deşi mai greşesc. Iulian Nicolae e unul dintre cei care a mai şi greşit. Dacă însă ar munci toţi directorii că el….ar fi ceva. Am înţeles că ar fi posibilă o schimbare a sa. Nu ştiu, nu am discutat cu Mircea Andrei, dar cred că o eventuală schimbare a lui nu ar fi o soluţie”, crede prefectul Davidescu.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90