New Profesional Consult 930 x 122

    primarie_maracineni

    Judecatoria a respins cererea de arest preventiv pentru primarul din Maracineni

    Judecatoria Pitesti a respins sambata solictarea procurorilor de emitere a mandatului de arest pentru 24 de zile pentru primarul Niculae Serban si viceprimarul comunei Maracineni si a decis eliberarea acestora cu restrictia de a nu parasi localitatea.

    Procurorii au inaintat recurs la aceasta decizie. Primarul comunei argeşene Mărăcineni, Nicolae Şerban, a fost reţinut vineri de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru fapte de corupţie, într-un dosar în care mai este cercetat şi viceprimarul Ion Tentea.

    Pe numele primarului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţiile de abuz în serviciu contra intereselor publice, instigare la fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată săvârşit în legătură cu o faptă de corupţie şi uz de fals.
    {loadposition inside}

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3