Donaris 930 x 122

ponta2

La Pitesti va fi organizat Comitetul executiv national PSD

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD va fi organizat, joi, la Pitesti. Liderul social-democrat Victor Ponta a precizat că locaţia desfăşurării şedinţei CExN, municipiul Piteşti, a fost aleasă pentru ca social-democraţii să dea un mesaj de susţinere a candidatului PSD la alegerile pentru Primăria comunei Vultureşti, Iulian Ghiţescu.

“Joi ne vom întâlni, în CExN la Piteşti, cu majoritatea preşedinţilor de organizaţii judeţene pentru a stabili programul de acţiuni ale formaţiunii pentru lunile iulie şi august. În august ne vom întâlni din nou, spre final, într-un CExN”, a anunţat Ponta, care a atras atenţia şi asupra modului în care PDL îşi desfăşoară campania electorală. “Într-o primărie de comună, la Vultureşti, PDL a desemnat un candidat controversat (Liviu Poşircă – n.r.), cunoscut pentru afacerile sale necurate, pentru banii câştigaţi în mod dubios, care umblă din poartă în poartă şi încearcă să cumpere voturi. Poziţia noastră trebuie să fie foarte clară, că ne vom bate ca oamenii să nu-şi mai vândă votul aşa cum au făcut-o în trecut, pentru că găleata şi banii furaţi de la ei vor fi plătiţi cu vârf şi îndesat după aceea”, a precizat Ponta.{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90