New Profesional Consult 930 x 122

unpr

Lansarea UNPR Arges a inceput cu stangul

Ca să arate cu adevărat că sunt un partid de stânga, cei din UNPR Argeş şi-au făcut lansarea oficială, în judeţ, cu… stângul. După ce membrii fondatori ai noului partid s-au călcat pe bătături în timpul conferinţei de presă, ca să arate care e mai şef şi care nu, cei din UNPR au rămas la o mică şedinţă cu scântei.

Departe de ochii presei proaspeţii progresişti au început să se certe ca la uşa cortului. Eu sunt preşedinte… Ba eu sunt preşedinte… Trebuia să taci…. Trebuia să spui cutare lucru… etc au fost acuzele pe care şi le aduceau cei 10 membrii fondatori ai UNPR. De fapt conflictul a început între Vasile Niţu, cel care a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei Argeş şi ex-ministrul Georgiu Gingăraş, care susţine că a fost numit de cei de la Centru secretar executiv la nivel naţional şi preşedinte executiv la nivel judeţean.

Conflictul… unul pueril.

Cei doi nedorind altceva decât să-şi împartă puterea şi influenţa în partid. După câte se pare Gingăraş a reuşit să iasă, într-o primă faza, învingător, el strângându-i în jurul său pe majoritatea membrilor fondatori. Un lucru e cert, noul partid de stânga s-a lansat… cu stângul. Vă vom ţine la curent cu evoluţia UNPR Argeş, care încă de la început este una explozivă.


{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90