930 x122 grota rece

cornel-lazar

Lazar intra in cursa pentru sefia CJ Arges

Cornel Lazar, presedintele Partidului Conservator, intra in cursa pentru sefia Consiliului Judetean Arges. Anuntul a fost facut joi, 12 mai 2011, in cadrul unei conferinte de presa a filialei pe care o conduce. Totusi, se poate spune ca aceasta candidatura este una formala.

Cornel Lazar, presedintele PC Arges, a anuntat ca el va fi cel care va fi propunerea PC pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean. Candidatul la aceasta functie din partea Uniunii Social Liberale (USL) va fi insa stabilit in urma unor sondaje la care vor participa si candidatii pe care ii vor propune PNL si PSD, cel mai probabil Ion Popa si Constantin Nicolescu.

Daca nimic spectaculos nu se intampla pana la alegerile din 2012, candidat din partea USL va fi, cel mai probabil, Constantin Nicolescu, cel care s-ar afla, astfel, la a treia candidatura pentru functia respectiva.

Cornel Lazar a mai participat la alegerile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean in 2008, insa din partea PNGCD. El a reusit atunci sa obtina circa 12.000 de voturi (peste 5%), insa formatiunea sa politica nu a trecut pragul electoral pentru a accede in Consiliul Judetean.

Lazar a mai spus ca a initiat deja discutii cu unii membri ai altor partide din Curtea de Arges, Lunca Corbului si Stolnici pentru ca acestia sa treaca la PC, mentionand ca la Stefanesti ar urma sa fie chiar o mutare surpriza.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90