EcoMoto 930×122

    cornel-lazar

    Lazăr vrea stabilitate

    Ion Cornel Lazăr, liderul Partidului Conservator, a declarat că acum este momentul pentru stabilitate în ţară, şi nu pentru scandal. În acest registru, afirmă Ion Cornel Lazăr, se înscriu şi acţiunile USL din ultima vreme, inclusiv discuţiile de la Palatul Cotroceni.

    „Este nevoie mai mult ca oricând de stabilitate, iar noi considerăm că vremea conflictelor, a certurilor fără sfârşit şi a contrelor din orgoliu a trecut. Este momentul pentru a ne sufleca mâinile cu toţii şi să ne apucăm de treabă.

    Argeşul are în noul Parlament 17 reprezentanţi, dintre care 13 au fost aleşi cu peste 50% din voturi, deci au închis colegiile. Cei 13 sunt toţi ai USL. Ceilalţi sunt parlamentari ai PP-DD şi ARD, ajunşi în Parlament de pe locurile 2 şi 3, prin redistribuire. Este evident, aşadar, că argeşenii au votat pentru programul şi proiectele USL, respectiv pentru „O Românie Puternică”, iar primul pas în acest sens este stabilitatea.

    Ne dorim cu toţii o guvernare lipsită de conflicte, bazată pe programe menite să îndrepte situaţia dificilă în care fostele guvernări au adus ţara.

    Suntem convinşi că noul Guvern va avea capacitatea de a lupta eficient cu criza, iar proiectele pentru Argeş anunţate în campania electorală vor fi îndeplinite. USL vrea să folosească această majoritate obţinută printr-un vot categoric pentru a crea unitate, pentru a reuni categoriile sociale dezbinate de fostele guvernări şi pentru a aduce normalitatea în viaţa românilor. Sărbători liniştite şi fericite tuturor!”, a spus Ion Cornel Lazăr.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90