New Profesional Consult 930 x 122

sef

Liberalii s-au miscat rapid si si-au pus oamenii la deconcentrate

La sfarsitul saptamanii trecute, pedelistul Gabriel Popa a fost inlocuit la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş cu doctorita Luminiţa Paul, care a mai deţinut această funcţie în trecut. Ea este si presedinta organizatiei PNL de femei din Arges.

Un alt liberal, Adrian Stoica, este noul director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş. Epidemiologul a mai condus instituţia şi pe vremea guvernării Tăriceanu. Atribuţiile de conducere i-au fost delegate pentru urmtoarele şase luni. Institutia a fost condusa in trecut de pedelista Anca Alexandrescu, care s-a autosuspendat în urma proceselor în care este acuzată de corupţie, astfel că în ultimele luni interimatul a fost asigurat de Sorina Honţaru.

Si la conducerea Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Prestaţii Sociale este vehiculat tot numele unui liberal. De fapt, al unei liberale: Elena Grigorescu, membră a biroului de conducere a organizaţiei PNL Piteşti, în prezent consilier la Senat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90