930×122 CAPRA 5

    gerea

    Liberalii se dezic de Ghise

    Liberalii se dezic de senatorul Ioan Ghişe care a propus o iniţiativă legislativă conform căruia se prevede instituirea unui organism pentru supravegherea şi sancţionarea presei, atestarea jurnaliştilor o dată la trei ani şi examinarea psihologică anuală.

    Deputatul Andrei Gerea susţine chiar că, în interiorul partidului, Ghişe a fost criticat pentru iniţiativa care nu avea alt scop decât acela ca senatorul „să fie băgat în seamă de presă”.
    „Nu este nicidecum o iniţiativă a PNL. Ghişe a şi evitat drumul oficial al unei iniţiative cu impact naţional, prin aducerea ei în dezbatere în partid, pentru că asemenea aberaţie nu ar fi ieşit de pe uşile cabinetului PNL. Cred că vrea să fie băgat în seamă de presă. Este o iniţiativă absolut nefericită şi cu asta basta. S-a născut moartă. Reacţia în partid a fost deja clară şi dură faţă de colegul nostru senator”, a precizat Gerea.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3