930×122 CAPRA 5

    poste_campanie

    Liberalii vor pe site executia bugetelor

    Consilierul judeţean PNL, Marius Postelnicescu, crede că ar fi util ca nu numai proiectele de buget ale administraţiilor locale, ci şi execuţiile bugetare să fie făcute publice. Liberalul susţine că ar fi nevoie de mai multă transparenţă în privinţa modului în care unele firme primesc lucrări, mai ales acum, când banii sunt mult mai puţini şi ar trebui o rigurozitate mai mare la chelutirea banului public.

    „Ar trebui ca şi execuţiile financiare ale bugetelor să fie în dezbatere publică din când în când. Sunt puţini bani. Autorităţile locale primesc mai puţin bani de la guvern şi prin Consiliul Judeţean se repartizează către bugetele locale pentru echilibrare. Nu există însă nicio monitorizare a firmelor care execută lucrări de proiectare date până la o anumită limită a ofertelor. Sunt agenţi economici care nu sunt plătiţi, iar alţii nu pot intra în licitaţii din cauza anumitor firme care au prins monopol pe unele lucrări: poduri, apă, canalizare, infrastructura. Atâta timp cât sunt bani publici, firmele care au primit aceste lucrări prin încredinţare directă, ar trebui postate pe site-urile administraţiilor locale”, a afirmat consilierul judeţean.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90