EcoMoto 930×122

    iani_popa

    Liberalii vor sa stie salariile de la institutii

    Liberalii au transmis, pe 11 octombrie, către toate instituţiile din Argeş solicitări, în baza Legii 544, a liberului acces la informaţii publice. Liberalii speră, cu această ocazie, să dovedească şi faptul că salariile bugetarilor au scăzut, în realitate, cu mai mult de 25%- reducere aplicată de Guvern prin intermediul unei Ordonanţe de Urgenţă.

    „Am trimis la toate instituţiile publice o adresă prin care am cerut valoarea venitului mediu lunar din salariu, venitului minim lunar, celui maxim lunar, celui aferent lunii ianuarie şi celui aferent lunii septemebrie pentru a putea face astfel o diferenţă între veniturile bugetarilor. Am cerut şi veniturile salariale plus sporuri pe toate categoriile. Oamenii se plâng că reducerile salariale au fost mai mari de 25%, aşa că am fost inspiraţi că am cerut aceste informaţii, pentru că vom putea demonstra cu cifre oficiale realitatea pe care cei de la putere o neagă”, a afirmat Ion Popa, preşedintele PNL Argeş.
    Conform legii, liberalii ar trebui să primească răspunsul în termen de10 zile, iar în cazul în care se consideră că este vorba despre informaţii mai complexe, termenul se poate extinde la 30 de zile.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3