Donaris 930 x 122

    nicos

    Liga Alesilor Locali la PSD

    Preşedintele PSD Argeş şi secretarul coordonator al comisiilor din cadrul Consiliului Naţional al PSD, Constantin Nicolescu, a anunţat că priorităţile PSD sunt venirea cu un program pentru guvernare bine fundamentat şi găsirea de soluţii mai mult crearea de locuri de muncă, încurajarea serviciilor şi a producţiei.

    Conform liderului PSD, la Congresul din 16 octombrie vor fi aprobate elementele definitorii ale acestui program care ar putea fi pus în practică în funcţie de evoluţia politică, fie la noile alegeri din 2012, fie la alegerile anticipate. Altfel, la PSD se doreşte înfiinţarea Ligii Aleşilor Locali şi vor fi organizate şi alegeri pentru organizaţiile de femei şi tineret. „Înainte de congres, vom avea o dezbatere cu aleşii locali pe data de 15 octombrie, pe teme de administraţie publică locală. După Congres se va stabili o conferinţa naţională a aleşilor locali pentru consitituirea Ligii Aleşilor Locali din PSD, fie în luna decembrie, fie, cel mai târziu, în luna februarie. Vor fi alegeri în fiecare judeţ pentru filialele acestei Ligi, după care va fi una la nivel naţional, la care sperăm să participe în jur de 3500-4000 de aleşi locali”, a afirmat Nicolescu.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90