Donaris 930 x 122

sexy_medic

Lista bolilor de pe lista prezidentiabililor

Bucuresti. 27 octombrie 2009.
Parkinson, paralizie si hernie de disc cauzate de consumul excesiv de alcool, infarct miocardic si accident vascular cerebral din cauza diabetului, cancer pulmonar pe fondul fumatului excesiv si ulcer, vinovat de care se face stresul, sunt bolile care i-ar putea lovi pe principalii prezidentiabili Traian Basescu, Sorin Oprescu, Crin Antonescu si Mircea Geoana. Cei de la Academia Catavencu au intrat in posesia fiselor medicale ale celor mai importanti candidati la alegerile prezidentiale de pe 22 septembrie si, pe baza lor, au facut istoria bolilor trecute, a afectiunilor actuale, dar si a factorilor de risc care ii predispun la pericole viitoare pe Basescu, Oprescu, Antonescu si Geoana.
Traian Basescu a avut probleme cu tiroida, ba chiar a suferit si o interventie chirurgicala in urma careia a trebuit sa inceapa un tratament medicamentos prin care a inlocuit hormonii tiroidieni. Seful statului a fost si la un pas de paralizie, de la brau in jos, cand o hernie de disc i-a comprimat nervii care pleaca din coloana vertebrala, dand nastere sindromului numit „coada de cal”. Recent, camerele TV i-au surprins pe chip un usor tremurat, ceea ce poate insemna ca seful statului este in pericol sa sufere de Parkinson, o boala degenerativa ce survine in urma distrugerii lente si progresive a neuronilor.
Un alt adversar care i-ar putea veni de hac presedintelui in exercitiu in agitata luna de campanie care urmeaza este eventualul exces de alcool i-ar putea dauna grav sanatatii. Lista bolilor care i-ar putea veni de hac lui Traian Basescu este, insa, mult mai lunga.
Cei care nu stiau pana acum, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sufera de diabet, ajuns intr-un studiu atat de avansat incat este dependent de injectiile cu insulina. Fara insulina, sangele devine mult prea dulce din cauza glucozei in exces. Consecintele sunt dintre cele mai grave. Infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral devin din ce in ce mai probabile. De altfel, Oprescu a efectuat o interventie chirurgicala in Franta, unde i-au fost montate cateva stenturi. Si nu e tot.
Nici Crin Antonescu nu o duce prea bine din punct de vedere al starii de sanatate, in contectul in care desi nu sufera de nicio boala, inca, are o probabilitate de 70% mai mare sa se imbolaveasca de cancer pulmonar din cauza multelor tigari pe care le innoada, mai ales cand e stresat.
Pesedistul Mircea Geoana pare cel mai sanatos, insa si foarte stresat, de unde si parul alb. Miroase a pericol de ulcer si altele!
Sursa: www.ziare.com

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3