New Profesional Consult 930 x 122

ion_lucaciuc

Lucaciuc, noul şef al PRM Argeş?

Noul şef al PRM Argeş ar urma să fie Ion Lucaciuc, consilier local la Câmpulung Muscel şi fost consilier judeţean din partea partidului condus de Corneliu Vadim Tudor. Lucaciuc a fost consilier judeţean în perioada în care avocatul Marian Fulga, acum la PP-DD, era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (2004-2008).

Acum, Lucaciuc se pregăteşte să preia frâiele organizaţiei de la Ilie Miriţă, cel care conduce mai mult din umbră PRM Argeş. El şi-a anunţat colegii că nu mai vrea să să fie în postura de a conduce destinele filialei argeşene, în condiţiile în care are şi probleme de sănătate, dar şi o soţie judecător care nu este foarte încântată de prezenţa pe scena politică a soţului său.

Pentru PRM Argeş, Ion Lucaciuc ar fi al 6-lea preşedinte interimar în ultimul an şi jumătate. După excluderea lui Marian Fulga din PRM, la conducerea filialei s-au perindat mai multe persoane, dar niciuna nu a rezistat în funcţie.

Interimatul s-a prelungit nepermis de mult, în condiţiile în care PRM este partid europarlamentar şi doreşte să ajungă din nou în Parlamentul României. Ori, de aproape 2 ani, organizaţia judeţeană a PRM aproape că nu mai există din punct de vedere al conferinţelor de presă, al vieţii publice în general.

Fără o manevră rapidă de „resuscitare”, nici perspectivele pentru alegerile din acest an nu se anunţă a fi dintre cele mai bune…

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90