930×122 CAPRA 5

parlament

Majorarea punctului de pensie, respinsa!

Deputaţii au respins, miercuri, cu 40 de voturi „pentru”, 114 „împotrivă” şi 6 abţineri, amendamentul PSD şi PNL la legea pensiilor ca punctul de pensie să fie stabilit la 45% din salariul mediu pe economie.

Reprezentanţii PSD au părăsit şedinţa înainte de acest vot, fiind nemulţumiţi de faptul că nu s-a efectuat un apel nominal.

Liderul grupului PSD Mircea Duşa, susţinut şi de viceliderul grupului PNL Eugen Nicolăescu, a cerut ca votul la articolul din legea pensiilor privind punctul de pensie să fie dat prin apel nominal pentru ca toată lumea să vadă cum s-a votat.

Plenul a respins această propunere, liderul grupului PDL Mircea Toader arătând că există votul electronic.

Reprezentanţii PNL au plecat şi ei din sală după ce amendamentul a fost respins.

În absenţa PSD şi PNL, plenul a decis, cu 116 voturi „pentru”, 16 „împotrivă” şi 6 abţineri, ca punctul de pensie să fie de 732,5 lei, în varianta propusă de Guvern.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90