New Profesional Consult 930 x 122

primarie_maracineni

Mandat de 29 de zile pentru primarul de la Maracineni

 

Tribunalul Arges a emis un mandat de arest preventiv pentru 29 de zile pe numele primarului de la Maracineni, Serban Niculae si a viceprimarului Ion Tentea. Acestia vor fi suspendati din functie, urmand ca personal din cadrul primariei sa asigure interimatul in aceasta perioada. Consiliul Local se va intruni in sedinta extraordinara pentru a alege un viceprimar sau a mandata o altă persoană din primărie care va prelua şi prerogrativele funcţiei de primar până la clarificarea situaţiei.

 

Edilul de la Maracieni a fost retinut preventiv pentru acuzaţiile de abuz în serviciu contra intereselor publice, instigare la fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată săvârşit în legătură cu o faptă de corupţie şi uz de fals.

Totul este politic!
Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a precizat ca in cazul conducerii primarului de la Maracineni este vorba despre o actiune politica. „Este o actiune politica la Maracineni. Acolo este un consilier local care vede legea singur. Cred ca acolo este o fortare de nota. Sunt lucruri care nu sunt atat de importante. Poate ca primarul a gresit pe acolo dar, daca a gresit, cand a facut primaria, putea sa ii se ia bani. Mi se pare insa curios ca toate se intampla de cand a venit cineva in Arges, un senator, sa faca „ordine”. Vad ca s-au pronuntat, au deja programul cu primarii care urmeaza, deci suntem intr-o democratie totala, mergem foarte bine si toate institutiile statului merg corect”, a afirmat Nicolescu.

{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3