930×122 CAPRA 5

IonManzana

Manzana, cele mai mari sanse pentru a fi prefect

Zilele prefectului Ciprian Berevoianu şi a mai multor şefi de deconcetrate sunt numărate. Cele mai mari şanse de a fi noul prefect le are Ion Mânzână, fost deputat al PRM Argeş, în prezent vicepreşedinte al PSD Argeş.

 

Actual şef al Serviciului Public Judeţean de Pază şi Ordine Argeş a mai fost liderul PRM şi PC Argeş, înainte de a se alătura PSD. Oficial, liderii USL susţin că deocamdată nu s-a discutat despre succesor, dar conform unor surse, cele mai mari şanse le are Mânzână. Înalţi funcţionari publici sunt în USL Ion Popa, Marcel Proca şi Mircea Drăghici. Schimbări se anunţă şi la şefii de deconcentrate, mai ales că şi Victor Ponta a avertizat că cei care se implică politic sau sunt implicaţi în cazuri publice de strângere de fonduri pentru PDL vor fi schimbaţi.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90