930 x122 grota rece

    FULGA_bun

    Marian Fulga: „Dan Diaconescu a avut bună credinţă!”

    Marian Fulga, preşedintele PP-DD Argeş, a declarat că Dan Diaconescu, fondatorul partidului, va da în judecată statul pentru că nu a semnat contractul de privatizare pentru Oltchim. Fulga afirmă că patronul OTV „a avut bună credinţă” şi dă vina pe Guvern pentru eşuarea procesului de privatizare.

    „Guvernul a încercat din prima zi să-l decredibilizeze pe Dan Diaconescu pentru a discredita PP-DD. Dar Dan Diaconescu nu este nici membru al PP-DD.

    Nu a încălcat legea, aşa că va acţiona statul în judecată”, a spus Marian Fulga marţi, 2 octombrie, la Curtea de Argeş unde a anunţat că pe colegiul respectiv va candida pentru funcţia de deputat Mihai Deaconu, prim-vicepreşedintele filialei locale a partidului său.

    În cee ce-l priveşte, Fulga a spus că ar urma să candideze fie în colegiul Găvana – Nord din Piteşti, fie pe colegiul Ştefăneşti (pentru Camera Deputaţilor).

    Liderul PP-DD a mai adăugat că PP-DD şi-a propus ca la alegerile parlamentare să obţină în Argeş cel puţin 20% din voturile din fiecare colegiu de deputat şi senator.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3