930 x122 grota rece

cristi.toma

Melesteu il ironizeaza pe Gingaras

Continuă lupta…în declaraţii între social-democratul Cristian Meleşteu şi fostul său coleg, acum preşedinte al UNPR, Georgiu Gingăraş. După ce s-au contrat pe tema accesului în funcţii de conducere la PSD, cei doi se bat, mai nou, în procente. Mai exact, Gingăraş ironiza consilierul judeţean pentru grija pe care o poartă ţintei electorale de 20% propusă în Argeş de UNPR. Imediat, a venit şi replica pesedistului.

„Din păcate, observ că domnul Gingăraş are aceeaşi tendinţă de exagerare ca în cazul scorului partidului şi în ceea ce priveşte raportarea la anumite date. În primul rând, dumnealui spune că i-am răspuns unui atac făcut cu o lună în urmă. Eu am aflat de părerile pe care le are vis-a-vis de munca mea de partid din ediţia electronică a singurului ziar care le-a găzduit, adică pe 29 septembrie (data postării articolului) şi i-am răspuns pe 3 octombrie. În această aritmetică ciudată pot
înţelege şi cum a ajuns la 20%, procentaj pe care nu-l privesc decât cu invidia că, în toate cărţile pe care le-am scris, nu am putut avea o imaginaţie atât de bogată…. În ceea ce priveşte promovarea mea, ştiu că atât ca ministru al Tineretului cât şi ca preşedinte de partid, dl Gingăraş, a declarat constant că promovarea tinerilor este o prioritate şi nu aş vrea să cred că este o simplă lozincă. De aceea nu înţeleg de ce este vexat de promovarea mea, mai ales atâta timp cât aceasta vine după zece ani de muncă în administraţie şi nu s-a făcut în detrimentul avansării domniei sale”, a fost reacţia lui Cristian Meleşteu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3