EcoMoto 930×122

    cristi.toma

    Melesteu se ia de Gingaras: Cred ca vrea prea putin doar presedinte al CJ

    După ce a fost acuzat de Georgiu Gingăraş de faptul că a obţinut un loc de consilier judeţean şi director al Regionalei OPC Argeş, în ciuda faptului că nu ar fi participat şi nu ar fi contribuit prin activitatea sa în campania electorală, Cristian Meleşteu, consilierul judeţean PSD, fost coleg de grup cu Gingăraş, îi dă acestuia o replică acidă.

    „Aflu cu surprindere că, atunci când nu este interesat de soarta pensionarilor sau când nu-şi iroseşte nopţiile cautând soluţii mai bune de trai pentru cetăţenii Europei şi depăşirea crizei mondiale (personal cred că target-ul declarat de preşedinte al CJ Argeş în 2012 este prea modest pentru o personalitate ca G. Gingăraş), fostul ministru al Sportului face evaluări asupra implicării mele în campania electorală. Asta poate drept mulţumire pentru că, în plină campanie electorală pentru un post de deputat, domnul Gingăraş a fost invitatul meu în juriul Festivalului Culorile Toamnei beneficiind de mediatizare facilă într-o sală arhiplină a Teatrului <>. Nu ştiu la care campanie electorală se referă dl Gingăraş, eu fiind membru al PSD din anul 1998 şi participând la toate ciclurile electorale locale, în 2000 ca şi candidat PSD la Consiliul Local Piteşti, iar în 2004 şi 2008 din postura de candidat PSD la Consiliul Judeţean Argeş. În ceea ce priveşte alegerile parlamentare şi prezidenţiale, prezenţa mea a fost la fel de activă, atât din calitatea de preşedinte fondator al Ligii Studenţilor PSD, vicepreşedinte TSD Piteşti şi vicepreşedinte TSD Argeş sau membru Bex PSD. Dacă se referă la ultimele alegeri parlamentare îi aduc la cunoştiinţă că am coordonat din partea Biroului Executiv al PSD campania deputatului Radu Vasilică, colegiul Ştefăneşti fiind câştigat cu aproximativ 52%. Desigur, întotdeauna e loc de mai bine şi promit că data viitoare, scăzând cele 20 de procente deja antamate de UNPR-ul dl-ui G. Gingăraş, voi lupta cu dăruire şi abnegaţie pentru a ne asigura restul de 80% rămas în joc”, a fost răspunsul lui Meleşteu.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90