Donaris 930 x 122

gogu

Memoriu pentru demiterea lui Gogu, pe masa lui Boc

Lui Gogu Davidescu i se coace ceva. Cel putin asa umbla vorba prin targ. Se pare ca Davidescu este din ce in ce mai aproape sa se reintoarca la paduri. Conform unor surse, oameni din conducerea PDL Arges, unele voci indicandu-l chiar pe liderul interimar, senatorul Mircea Andrei, au depus un memoriu pe biroul lui Emil Boc.

Urmarea ar fi simpla: demiterea lui Gogu din functia de prefect. Totul ar fi pus in practica pentru a satisface unele dorinte vehiculate in tratativele purtate cu o parte din primarii PSD din Arges care ar urma sa treaca la PDL. „Nu e nici primul, nici ultimul memoriu la adresa mea. Oricine poate depune un memoriu. Nu pot comenta, insa informatia. Pana nu vad ce contine, pana nu vor fi verificate informatiile si nu va fi luata o decizie, nu pot comenta nimic”, a afirmat prefectul Davidescu. {loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3