NOR CURIER 930X122

    DeaconuPPDD

    Mihai Deaconu, „avocatul” angajaţilor de la Arpechim

    Deputatul Mihai Deaconu, prim-vicepreşedinte interimar al PP-DD Argeş, a înaintat Ministerului Justiţiei o scrisoare în care solicită „să se facă lumină” în cazul procesului dintre OMV şi o parte dintre foştii şi actualii angajaţi de la Arpechim. În urma unei decizii a Curţii de Apel Braşov, foarte mulţi angajaţi trebuie să returneze OMV sume mari de bani pe care le-au primit în anii anteriori drept sporuri şi prime.

    Oamenii au şi mărşăluit săptămâna trecută prin Piteşti pentru a-şi exprima nemulţumirea.

    „Am cerut să se facă lumină în acest caz. Să se facă şi o anchetă pentru a se vedea dacă nu cumva la mijloc este un abuz al justiţiei.

    Sunt oameni care au de dat înapoi şi câte un miliard de lei vechi, de unde să îi ia? Trebuie să se poată face ceva pentru aceştia”, a declarat astăzi deputatul Mihai Deaconu.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90