930×122 CAPRA 5

tsd_ponta04

Militanti argeseni inarmati de Ponta cu carduri de discount

De Ziua Tineretului, 55 de tineri argeseni care au aplicat cererea de adeziune in PSD pe internet au fost primiti de chiar presedintele P.S.D., Victor Ponta, care le-a inmanat cardurile de militanti. Posesorii lor vor avea reduceri la film, la teatru sau la cumparaturi.

tsd_ponta03
Tinerii din Arges au fost intampinati in  curtea sediului central din Kisellef, de Ponta, Daciana si fetita cuplului, dar si de liderul TSD, Nicolae Banicioiu. Tot aici, au primit cardurile si i-auu vazut in spectacol pe cei de la Hi-Q. Tinerii si seniorii partidului au plecat apoi in mars spre Piata Constitutiei. Atat la sediu, cat si pe drumul spre Parlament, la Ziua Portilor Deschise, Ponta nu a evitat sa arunce diferite ironii la adresa guvernului Boc.
„Acolo o veti gasi pe miss Parlament”, le-a spus Ponta noilor membri ai partidului, aratand spre Parlament si, intr-adevar, noii membrii P.S.D., printre care s-au aflat si argesenii, au avut ocazia sa dea peste Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, cea careia ii era adresata aluzia. Pe tot traseul liderul P.S.D. a facut fotografii cu militantii partidului. Banicioiu a explicat ca distribuirea acestor carduri este doar „un prim pas”, discount-urile urmand sa fie discutate ulterior si vor fi anuntate pe site-ul P.S.D.{loadposition inside}

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90