NOR CURIER 930X122

    mircea_andrei

    Mircea Andrei, avocatul firmelor lui Vantu?

    Mircea Andrei, avocatul lui Vantu? Se pare ca da, daca ne luam dupa o serie de dezvaluiri ale publicatiilor Academia Catavencu si Curentul…

    Senatorul de Dambovita Mircea Andrei, actualul sef al Comisiei de Organizare si Desfasurare a Alegerilor din cadrul PDL Arges, se pare ca a avut legaturi profesionale de reprezentare juridica importante cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, cel care acum este arestat pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa, fostul sef al Gelsor.

    Conform publicatiilor Academia Catavencu si Curentul, firma de avocatura a lui Mircea Andrei (fost procuror), casa de avocatura a lui Mircea Andrei a lucrat pentru firmele Giurgiu Nav, la Petromservice, actualmente PSV Company, aflata in insolventa, precum si la Geoasset, firma ce detine licenta de exploatare a zacamåntului calcar cu brucit, cel mai mare de acest fel din Europa, mina de la Budureasa – Valea Mare, firme controlate, sustin publicatiile mentionate, de Sorin Ovidiu Vantu si Liviu Luca, audiat si el in dosarul in care a fost retinut Vantu.

    Senatorul pedelist a fost si avocatul ofiterilor SRI Ovidiu Soare si Gheorghe Dumitrache, acuzati de luare de mita, Gheorghe Dumitrache fiind chiar cuscrul lui Liviu Luca, partenerul de afaceri al lui Sorin Ovidiu Vantu.

    Evident, este vorba doar de munca de avocat a lui Mircea Andrei, la nivel de reprezentare, nefiind nicio alta legatura de afaceri intre senator si Sorin Ovidiu Vantu.

    Sorin Ovidiu Vantu a fost arestat saptamana trecuta deoarece ar fi favorizat sederea in Indonezia a lui Nicolae Popa, cel care este acuzat ca a inselat mii de romani prin Fondul National de Investitii.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90