Donaris 930 x 122

candidat

MIRCEA ANDREI CANDIDEAZĂ PENTRU PRIMĂRIA PITEȘTI

Mircea Andrei va candida pentru funcția de primar al Piteștiului în alegerile locale din vara acestui an. Președintele Partidului pentru Argeș și Muscel (PAM), fost senator al județului, și-a anunțat candidatura în urmă cu puțin timp într-o întâlnire cu presa care se desfășoară la această oră în incinta hotelului Ramada din Pitești.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Andrei a mai informat că va face echipă cu Mihai Tudor (fost consilier municipal), propunerea electorală a PAM pentru unul dintre cele două posturi de viceprimar al municipiului.

La aceeași întâlnire este prezent și primarul municipiului Curtea de Argeș, Nicolae Diaconu, care a anunțat că a plecat din PSD și va candida din partea PAM pentru un nou mandat.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • obs. pitestean spune:

    degeaba nea Mircea…mai bagi 2 milioane de euro in campanie si iar plangi ca ii pierzi fara vreun rezultat. NU esti dorit aici nu ti-ai dat seama inca? Ai mutra aia de om antipatic dle procuror…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3