930×122 CAPRA 5

    mircea_andrei

    Mircea Andrei dicteaza primele remanieri in Arges

    PDL Arges a inceput inlocuirea propriilor oameni de la conducerea institutiilor deconcentrate! Primul pe lista inlocuitilor este directorul de la Agricultura, fostul taranist Constantin Ceausu.

    Comisia de Organizare si Desfasurare a Alegerilor din cadrul PDL Arges (CODA), coordonata de senatorul de Dambovita Mircea Andrei, a inceput sa ia decizii privind „remanierea” guvernarii judetene. Dupa ce a recurs la schhimbarea unor lideri de organizatii locale, Mircea Andrei a trecut acum la „primenirea” corpului de sefi de institutii publice.

    Primul pe lista „remanierii” este directorul Directiei Agricole Arges, Constantin Ceausu, cel care nu mai „cadreaza” cu politica PDL.

    In ultima sedinta a CODA s-a luat decizia retragerii sprijinului politic pentru Constantin Ceausu. Iata care este motivarea acestei hotarari:

    „In urma numeroaselor sesizari primite din partea membrilor PDL (n.r. de aici se poate intelege ca cineva ii poarta sambetele lui Ceausu, dorindu-i postul), situatia domnului Ceausu Constantin, director al Directiei Agricole Arges, a fost analizata de catre membrii CODA Arges. Forul  de conducere PDL a constat ca  activitatea profesionala desfasurata de catre acesta nu se incadreaza in liniile programului de guvernare PDL. In urma acestei analize  membrii CODA Arges au hotarat cu majoritate de voturi retragerea sprijinului politic acordat dlui Ceausu Constantin la numirea sa in functia de director, urmand ca intr-o sedinta viitoare PDL Arges sa nominalizeze un candidat pentru ocuparea postului de conducere al Directiei Agricole Arges”, se arata intr-un comunicat al PDL Arges.

    PDL Arges a desemnat si o persoana care sa ocupe functia de director la Cadastru, respectiv Ilie Radu Banica. Acesta ii va lua locul lui Valentin Olteanu, directorul numit la propunerea PSD in timpul guvernarii PNL.

    {loadposition inside}

     

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3